Taiwani noored tutvustavad TTÜ-s võitlus- ja kirjakunsti

19. aug. 2013 - Kommenteeri artiklit

20.–23. augustini külastab Eestit Taiwani noorte delegatsioon, kes tutvustab huvilistele põnevat valikut selle saareriigi mitmekesisest kultuurist, teatas Tallinna Tehnikaülikooli pressiesindaja.

21. augustil kell 15 esitletakse TTÜ tudengimajas (Ehitajate tee 5) kõigile avalikult Taiwani põlisrahvaste muusikat, tutvustatakse klassikalisi võitluskunste ja toimub hiina kalligraafia töötuba, kus soovijad saavad heade juhendajate käe all ka ise märkide maalimist proovida.

Taiwani noortega koos on Eestis ka Taipei suursaadik Gary Y. Ko abikaasaga. Delegatsioonil on kavas kohtumised Riigikogu Taiwani toetusgrupi aseesimehe Andres Herkeli ning kultuuriministeeriumi asekantsleriga. Taiwani noored õpivad tantsima eesti rahvuslikke tantse, külastavad Tallinna Ülikooli, Eesti vabaõhumuuseumi, KUMU kunstimuuseumi ning Augustitantsu festivali.

Taiwani noorte visiit toimub programmis „International Youth Ambassadors”. Taiwani Välisministeeriumi 2009. aastal algatatud programmi valitakse igal aastal 35 Taiwani kõrgkooli tudengit, kes lähetatakse eri riikidesse tutvustama Taiwani omanäolist kultuuri ning arendama mitteametlikke kultuuri-ja haridussuhteid. Eestit, Lätit ja Leedut külastav delegatsioon on pärit Chengchi Riiklikust Ülikoolist.

Taiwani noorte visiiti Eestis koordineerib MTÜ Ars Orientalis.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!