Tartu pedagoogid pidasid sügisfoorumit

28. aug. 2013 Sirje Pärismaa - Kommenteeri artiklit

27. augustil kogunesid Tartu pedagoogid traditsioonilisele sügisfoorumile. Tänavu avardasid õpetajate maailmapilti Helsingi ülikooli professor Mart Saarma (alumisel pildil), Eesti Panga president Ardo Hansson, loodusmees Hendrik Relve, Praxise juhataja Annika Uudelepp, arvutikaitse toimetaja Aare Kirna.

Fotod: Sirje Pärismaa

Fotod: Sirje Pärismaa


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!