Tehnikaülikoolis algab logistika suvekool

21. aug. 2013 - Tehnikaülikoolis algab logistika suvekool kommenteerimine on välja lülitatud

Tallinna Tehnikaülikoolis kohtub täna sadakond spetsialisti nädalases suvekoolis, mis keskendub tarkade lahenduste kasutamisele tootmise ja kaubanduse tarneahelas, ostujuhtimise korraldamisele ning rahvusvaheliste logistikalahenduste väljatöötamisele, teatas TTÜ esindaja.

TTÜ Logistikainstituudi korraldatav suvekool keskendub tarneahela juhtimisele, logistikale ja ostujuhtimisele, andes võimaluse värskendada oma erialaseid teadmisi pikaajalise töökogemusega spetsialistidel, magistrantidel, teiste erialade õppuritel kui ka laiemal avalikkusel. Tegemist on jätkuga juunis toimunud logistika suvekooli esimesele moodulile, mis keskendus transpordiplaneerimisele.

„Meil õnnestus kaasata suvekooli lektoriteks pikaaegse praktilise kogemusega inimesi,” tunneb TTÜ logistikainstituudi tarneahela juhtimise õppetooli hoidja ja suvekooli üks korraldaja Hele Hammer rõõmu. Näiteks Hollandist tuleb kohale õppejõud Dolf Tuinhout. „Suvekooli üheks eesmärgiks on välja tuua praktilised, õpetlikud ja konkreetsed näited ettevõtete pinnalt-mis oli olukord enne, milliseid uuendusi juurutati, mis sellest kasu oli, aga ka milliseid vigu tehti,” lisab Hammer.

Suvekoolis tulevad jutuks tarneahela kavandamise strateegiad ja koostöö, IT roll tootmises, laonduses ja veokorralduses, teenuste sisseostmine ja laonduse korraldamine, ostja mõõdikud, hangete korraldamine ja palju muud.

Projekti toetab Euroopa Sotsiaalfond.

Lisainfot suvekooli kohta saab kodulehelt: www.ttu.ee/logistikasuvekool.