Vikipeedias saab võistelda Tammsaare-teadmistes

30. aug. 2013 - Kommenteeri artiklit

Täna algab Vikipeedias avalik Tammsaare-võistlus, mille eesmärk on sealse A. H. Tammsaare artikli täiustamine ning Tammsaare loomingu kohta käivate artiklite toimetamine ja kirjutamine.

„Usaldusväärset ja põhjalikku infot Tammsaare kohta ei ole netist lihtne leida. Vikipeedias olevad artiklid tahavad korrastamist, sest tõenäoliselt ammutab enamik noori oma esmateabe kirjanikust just interneti ja Vikipeedia vahendusel,” põhjendas võistlust Tammsaare muuseumi juhataja Maarja Vaino.

Võistluse korraldajateks on A. H. Tammsaare muuseum Kadriorus, SA A. H. Tammsaare Muuseum Vargamäel ja MTÜ Wikimedia Eesti.

Auhindadeks on eksklusiivne fotoseanss ajastupärastes rõivastes koos kaaslasega Tammsaare korteris; „Tõe ja õiguse” audioraamat, kinkekaardid, raamatud ja meened.

Võistlusartiklite tähtaeg on 12. november, võitjad kuulutatakse välja 29. novembril.

Võistluse tingimused ja reeglid leiab Tammsaare muuseumi kodulehelt.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!