Eesti Mereakadeemias viiakse läbi teenistuslik järelevalve

25. sept. 2013 - Kommenteeri artiklit

Eesti Mereakadeemias viiakse läbi teenistuslik järelevalve, mille fookuses on kooli finantsolukord, teatas haridus- ja teadusministeeriumi pressitalitus.

Teenistusliku järelevalve käigus kontrollitakse rakenduskõrgkooli rahaliste vahendite kasutamise õiguspärasust ja otstarbekust. Samuti on järelevalve on vajalik Tallinna Tehnikaülikooli ja Eesti Mereakadeemia  ühinemisprotsessi ettevalmistamiseks.

Järelevalve toimub vahemikus 30. september kuni 14. oktoober. Kokkuvõte järelevalve tulemuste kohta esitatakse haridus- ja teadusministrile hiljemalt 30. oktoobriks.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!