Emakeeleõpetajaid oodatakse tasuta koolitusele

18. sept. 2013 - Kommenteeri artiklit

Eesti Keele Instituut korraldab oktoobri alguses haridus- ja teadusministeeriumi toetusel emakeeleõpetajatele kaks piirkondlikku koolituskonverentsi, millel tutvustatakse uut õigekeelsussõnaraamatut ning keeletoimkonna viimaseid otsuseid.

1. oktoobril kell 11 leiab koolitus aset Tallinnas Roosikrantsi tänaval Eesti Keele Instituudi kolmanda korruse saalis ning 2. oktoobril kell 11 Tartus Raekoja plats 10 kolmanda korruse saalis.

Konverentside teema on „ÕS 2013” ning kava kohaselt tutvustab Tallinna Ülikooli professor, Emakeele Seltsi keeletoimkonna vanem Krista Kerge sellel keeletoimkonna viimaste aastate otsuseid, Eesti Keele Instituudi vanemkeelekorraldaja, ÕS 2013 toimetaja Maire Raadik annab ülevaate uuest õigekeelsussõnaraamatust, Eesti Keele Instituudi vanemkeelekorraldaja, ÕS 2013 üks koostaja Tiina Leemets räägib soovituste kujunemisest õigekeelsussõnaraamatus ning Eesti Keele Instituudi peakeelekorraldaja, ÕS 2013 kohanimevalimiku koostaja Peeter Päll annab ülevaate uue õigekeelsussõnaraamatu kohanimedest.

Koolitusele saab registreeruda 27. septembrini meiliaadressil sirje.maearu@eki.ee. Kohtade täitumise korral võib registreerimine lõppeda varem. Koolitus on õpetajatele tasuta, osalejad saavad tõendi.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!