Ka Sisekaitseakadeemias oli rekordarv õpihuvilisi

2. sept. 2013 - Kommenteeri artiklit

Ka Sisekaitseakadeemias oli tänavu sisseastumise vastu rekordiliselt suur huvi – 300 kohale kandideeris 1100 inimest. Parim valik tulevasi sisejulgeolekuametnikke alustab õppeaastat piduliku rivistusega esmaspäeval kell 14.

„Tänavune vastuvõtt oli Sisekaitseakadeemias järjekordselt rekordiline”, tõdeb akadeemia rektor Lauri Tabur oma kõnes uutele kadettidele. „Viimaste aastate rekordilised enam kui 1100 noort inimest, soovis tänavu kandideerida akadeemia veidi enam kui 300 õppekohale. Ehk siis need, kes täna alustavad, on ennast katsetel juba täna tõestanud väga tublide tulevaste sisejulgeolekuametnikena.”

Sisekaitseakadeemias alustab 2013/2014. õppeaastat 427 õpilast. Nendest 200 asub õppima kutseõppesse, 191 kõrgharidusõppesse ja 36 õppurit sisejulgeoleku magistrantuuri.

Täna kell 14 rivistuvad uued politsei- ja piirivalve-, finants-, justiits- ja päästekolledži kadetid uue õppeaasta alguse puhul pidulikult Sisekaitseakadeemia lipuväljakul Tallinnas Kase tänaval. Lisaks Sisekaitseakadeemia rektorile tulevad uusi õpilasi tervitama siseminister Ken-Marti Vaher, justiitsminister Hanno Pevkur, justiitsministeeriumi vanglateenistuse juht asekantsler Priit Kama, politsei- ja piirivalveameti peadirektor Elmar Vaher, päästeameti peadirektor Kuno Tammearu ning maksu- ja tolliameti peadirektor Marek Helm.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!