Maarjamäel tuleb tasuta sõjaajalookonverents

23. sept. 2013 - Kommenteeri artiklit

Laupäeval, 28. septembril kella 12-16 peetakse Tallinnas Maarjamäe lossis sõjaajaloole pühendatud konverentsi, millel esinevad uurijad Eestist ja Lätist. Kõik huvilised pääsevad konverentsi kuulama tasuta.

Eesti Ajaloomuuseumi ja Eesti Akadeemilise Sõjaajaloo Seltsi (EASS) konverentsiga tähistatakse seltsi 25. juubelisünnipäeva.

Ettekandeid teevad Mati Õun „Veerandsada aastat EASS-i”, Leho Lõhmus „EASS ja Eesti Sõjamuuseum”, Vladimir Lapin. „Militaarfotograaf Carl Bulla ja Peterburi”, Andres Adamson „Feldmarssal Johan Michelson”, Hanno Ojalo „Läti rahvusväeosad I maailmasõjas”, Merike Jürjo „Eesti noorsugu totaalkaitse teenistuses 1925–1940”, Valdis Kuzmins „Läti armee kaitse- ja mobilisatsiooniplaan september 1939 – juuni 1940”.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!