Mart Laidmets sai haridusministeeriumi asekantsleriks

16. sept. 2013 - Kommenteeri artiklit

Haridus- ja teadusministeeriumi üld- ja kutsehariduse asekantslerina asus tööle Mart Laidmets, kes siiani juhtis ministeeriumis kõrghariduse osakonna tööd, teatas ministeeriumi pressiesindaja.

Mart Laidmets on sündinud 1975. aastal, ta on abielus ja kahe lapse isa. Hariduse omandas Mart Laidmets Tallinna Reaalkoolis, Noarootsi Gümnaasiumis ning Tartu Ülikoolis, mille lõpetas ajaloo erialal. Ta on end täiendanud Uppsala Ülikoolis Rootsi Instituudi stipendiaadina.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!