Narva kogunevad täna kutseõppekeskuste juhid

18. sept. 2013 - Kommenteeri artiklit

Narva Kutseõppekeskuses algab kolmapäeval Eesti Kutseõppe Edendamise Ühingu kahepäevane seminar, kus kutseõppekeskuste ja haridus- ja teadusministeeriumi esindajad arutlevad septembris kehtima hakanud uue kutseõppeasutuse seaduse ning kutseõppe üldisema tuleviku üle.

„Kuigi edumeelsed uuendused on igati kiiduväärt, et muuta õpe praktilisemaks, efektiivsemaks ning rohkem tööandjate ootusi arvestavaks, on uue kutseõppeasutuste seaduse ja selle rakenduskavade kohta veel palju vastuseta küsimusi, mis ootavad selgitamist,” rääkis Narva Kutseõppekeskuse direktor Jüri Sasi. „Lisaks ootame väga kuulmaks haridus- ja teadusministeeriumi uue asekantsleri Mart Laidmetsa visiooni kutseharidusest.”

Eesti Kutseõppe Edendamise Ühing (EKEÜ) koondab kutseõppeasutuste juhte, haridusametnikke ning teiste sidusorganisatsioonide asjatundjaid, ettevõtjaid ja ettevõtlusorganisatsioonide esindajaid. EKEÜ esindab ja kaitseb liikmete seaduslikke huve, osaledes haridusalase seadusandluse väljatöötamisel ning tehes ettepanekuid haridust puudutavate küsimuste lahendamisel.

Lisainfot leiab siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!