Õpilasparlament kutsub Tartut paremaks tegema

18. sept. 2013 - Kommenteeri artiklit

23. septembrini saavad 10.—12. klasside õpilased registreerida end simulatsioonile „Euroopa õpilaste teadusparlament”, kus arutatakse, kuidas muuta Tartu nutikamaks ja keskkonnasõbralikumaks linnaks ning tutvutakse parlamendi tööga.

Üritus toimub 25.—27.09 Tartus haridus- ja teadusministeeriumis ning Tartu Erakoolis.

Kolme päeva jooksul toimuvad komisjonides arutelud Tartu linna tuleviku osas, teemadel nagu linnaressursside planeerimine, säästlikumad lahendused ja kodanike kaasamine. Noori abistavad Hannes Astok, Terje Ong, Martin Kikas, Tiit Tammaru ja Mart Hiob.

Parlamendis saavad osaleda 80 kiiremat. Viis tublimat pääsevad lõppistungile 2014. aasta juunis Kopenhaagenis. Projekti viib läbi Teaduskeskus AHHAA koostöös Wissenschaft im Dialogi ja RBS Foundationiga.

Lisainfo ja registreerumine käib aadressil http://www.ahhaa.ee/opilasparlament/.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!