Õpilasparlament kutsub Tartut paremaks tegema

18. sept. 2013 - Õpilasparlament kutsub Tartut paremaks tegema kommenteerimine on välja lülitatud

23. septembrini saavad 10.—12. klasside õpilased registreerida end simulatsioonile „Euroopa õpilaste teadusparlament”, kus arutatakse, kuidas muuta Tartu nutikamaks ja keskkonnasõbralikumaks linnaks ning tutvutakse parlamendi tööga.

Üritus toimub 25.—27.09 Tartus haridus- ja teadusministeeriumis ning Tartu Erakoolis.

Kolme päeva jooksul toimuvad komisjonides arutelud Tartu linna tuleviku osas, teemadel nagu linnaressursside planeerimine, säästlikumad lahendused ja kodanike kaasamine. Noori abistavad Hannes Astok, Terje Ong, Martin Kikas, Tiit Tammaru ja Mart Hiob.

Parlamendis saavad osaleda 80 kiiremat. Viis tublimat pääsevad lõppistungile 2014. aasta juunis Kopenhaagenis. Projekti viib läbi Teaduskeskus AHHAA koostöös Wissenschaft im Dialogi ja RBS Foundationiga.

Lisainfo ja registreerumine käib aadressil http://www.ahhaa.ee/opilasparlament/.