Raamatulaat keskraamatukogus

8. sept. 2013 - Kommenteeri artiklit

Teisipäeval, 10. septembril kella 12–17 müüb Tallinna keskraamatukogu täikal eestikeelset ilu-, teabe- ja lastekirjandust, mida on raamatukogus üleliia. Hinnad algavad 15 eurosendist. Raamatuid müüakse raamatukogu peamaja ees Estonia puiesteel, vihma korral saalis.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!