Saabumas on hea õpetaja kuu

23. sept. 2013 - Kommenteeri artiklit

Kuni 30. septembrini on kõigil koolidel ja lasteaedadel võimalus liituda hea õpetaja kuuga, mille eesmärk on väärtustada õpetaja tööd. Traditsiooniliselt tähistatakse hea õpetaja kuud oktoobris, teatas SA Archimedes.

Hea õpetaja kuuga saab liituda veebilehel www.opetajakuu.ee, sisestades registreeruva asutuse kontaktandmed. Kõikidele liitunutele saadetakse hea õpetaja kuu sümboolikaga meened.

Õpetajakuu veebilehe vahendusel saab end kõigi hea õpetaja kuu tegemistega kursis hoida ja registreerunutel on võimalik sündmuste kalendri kaudu teada anda, mis nende koolis põnevat toimub.

Tänavu tähistatakse hea õpetaja kuud viiendat korda.

2012. aastal liitus õpetajakuuga 326 kooli ja lasteaeda üle Eesti.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!