Saksa suursaadik külastas Narva Kutseõppekeskust

26. sept. 2013 - Kommenteeri artiklit

Eile käis Narva Kutseõppekeskuses külas Saksa suursaadik Christian Matthias Schlaga, kes innustas kooli tegema koostööd Saksamaa partnerkoolide ja praktikakohti pakkuvate ettevõtetega.

„Narva Kutseõppekeskus ja Rotenburgi kutseõppekeskus on teinud aastaid koostööd Leonardo da Vinci projektide raames. Oleme korraldanud Saksa õpilaste praktikat Eestis ning sel aastal käisid Saksamaal kogemusi vahetamas ka meie töötajad. Narva Kutseõppekeskuse autotehniku eriala õpilastel on olnud aga võimalus sõita Rotenburgi praktikale ja sealsetesse autotöökodadesse Saksamaal, mis on Euroopa juhtivaid sõiduautosid tootev riik. Usume, et koostöö jätkub ning õpilaste praktikavõimalused laienevad veelgi,” rääkis Narva Kutseõppekeskuse direktor Jüri Sasi.

Saksa suursaadik Christian Matthias Schlaga külastas oma ühepäevasel visiidil ka Narvas tegutsevaid Saksa ettevõtteid.

Saksa suursaadik Narva Kutseõppekeskuses. Foto: Marie Sokolova

Saksa suursaadik Narva Kutseõppekeskuses. Foto: Marie Sokolova


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!