Sügisene kirjanduslaat Vilde juures

11. sept. 2013 - Kommenteeri artiklit

Tallinnas Eduard Vilde muuseumis toimub 14. septembril eesti kirjanduse sügislaat.

Kuuendat korda toimuva laada peateema on näitekirjandus. Peeter Kaljumäe räägib teemal „Kuidas on olla keegi teine ehk Vilde roll”, Maria-Lee Liivak ja Siret Paju kõnelevad Urmas Lennukiga teemal „Dramaturg ja näitekirjandus ehk mis töö see on?” ning Anne Türnpu ja Eva Klemets räägivad klassika lavastamise võlust ja valust.

Laste lugemispesas Vilde verandal saab teha teatrimaske, näha nukuetendust, nikerdada miniteatrit, kuulata lugusid ja mängida mänge. Avatud on õuekohvik.

Ja mõistagi saab osta uusi ja vanu raamatuid, mida pakuvad kirjastused ja Uuskasutuskeskus. Eesti kirjanduse kirbuturule saab müüma registreeruda iga huviline (www.kirbuturg24.ee).

Üritus on kõigile tasuta.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!