Tallinna Ülikooli kantsleriks sai Peep Jonas

30. sept. 2013 - Kommenteeri artiklit

Tallinna Ülikooli kantsleri ametikohal asus esmaspäevast tööle Peep Jonas (pildil), kes on lõpetanud 1980. aastal Tartu Riikliku Ülikooli füüsika-keemiateaduskonna ning töötanud erasektoris ja Tallinna Tehnikaülikoolis. Jonas asub juhtima ülikooli finants- ja haldustegevust, teatas Tallinna Ülikooli pressiesindaja.

Peep Jonas on töötanud prantsuse-eesti ühisfirma Elvex tegevdirektorina, AS Finest Hotel Group Taru hotelli ja Pärnu Rannahotelli juhatuse esimehena. Enne TLÜ-sse tööleasumist töötas Jonas OÜ Lindajahi juhi ja omanikuna. Aastatel 2000-2005 töötas ta Tallinna Tehnikaülikoolis.

Kantsler on TLÜ rektoraadi liige, kes juhib ülikooli finants- ja haldustegevust.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!