Täna algavad Tallinna Tudengite Sügispäevad

25. sept. 2013 - Kommenteeri artiklit

Täna saavad rongkäiguga ja sellele järgneva öölaulupeoga alguse Tallinna Tudengite Sügispäevad. Seekordsed Tudengipäevad toimuvad 25.-28. september ning nelja päeva jooksul toimub ligi poolsada erinevat sündmust, teatas Eesti Üliõpilaskondade Liit.

„Sügispäevad avatakse traditsioonilise rongkäiguga Raekoja platsilt, mis liigub Vabaduse väljakule, et alustada kell 21 isamaalise öölaulupeoga. Ühislaulmisel loovad rütmi TTÜ puhkpilliorkester ja viisi aitavad pidada kõrgkoolide laulukoorid koos Ivo Linnaga, kuid eelkõige saab sõna publik ise,” tutvustas avaüritusi Tudengipäevade peakorraldaja Olger Tali.

Sügispäevade ajal toimub ka Tudengi- ja Lühifilmide Festivali Sleepwalkersi tutvustus, mille raames linastatakse filme Tudengi Öökinos. Programmist on vestlusõhtu „Elulised õppetunnid”, kus Ingrid Peegi modereerimisel jagavad kogemusi noorusmõjutustest Aleksei Turovski, Fred Jüssi ning David Vseviov.

Kõik majandushuvilised on oodatud neljapäeva õhtul EBS-i ärivisioonile „Väärtused äris 21. sajandil”. Kahel õhtul saab toimuma legendaarne Saku XXL pubiralli. Muusikalisi elamusi saab nautida HETK-es, Sinilinnus ja Tallinna Ülikoolis toimuval lõpupeol. Laupäeval on fookus harivatel loengutel, mis toimuvad kohvikus Wabadus ning on kõikidele soovijatele tasuta.

Lisainfot leiab tudengipäevade veebilehelt www.tudengipaevad.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!