Aasta spordisõbralikum õpetaja on Raina Luhakooder

4. okt. 2013 - Kommenteeri artiklit

Eesti Koolispordi Liidu välja antava aasta spordisõbralikuma õpetaja auhinna koos 1000 euro suuruse stipendiumiga pälvis Viljandi Kesklinna Kooli kehalise kasvatuse õpetaja Raina Luhakooder, kes on enam kui 20-aastase õpetajaameti ajal kasvatanud sajad Viljandi õpilased spordiga sinasõbraks, teatas koolispordi liit.

Eesti Koolispordi Liidu presidendi Lauri Luigel sõnul on auhinna eesmärgiks tunnustada ja motiveerida õpetajaid,kes on südameasjaks võtnud spordi- ja liikumisharrastuse propageerimise koolides ning oskab ja tahab teha nii kehalise kasvatuse aine kui ka spordivõistlused võrdselt huvitavaks kõikidele õpilastele.

Auhind on tunnustus töö eest mitte ainult tunnis, vaid ka oskuste ja pühendumuse eest koolinoorte kaasamises õppekavavälisesse sporditegevusse nii võistlustel kui ka liikumisprojektide näol.

Raina Luhakooder juhib Viljandi kehalise kasvatuse ainesektsiooni ning korraldab erialaseid koolitusi ja kursusi. Ta on hea suhtleja, kes leiab aega õpilaste kuulamiseks, tunneb siirast huvi nende tegemiste vastu, on hea huumorimeelega, arvestab õpilaste isiksusega ja tunnustab pisimatki edusammu. Need ja paljud teised ametioskused ning isikuomadused on Raina Luhakoodrist teinud aastate jooksul armastatud õpetaja nii õpilaste kui ka kolleegide seas, seisab liidu teates.

Auhind antakse üle täna kell 12.30 Viljandi Kesklinna Koolis toimuval pidulikul õpetajate päeva aktusel.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!