Homme on TTÜ-s avatud uste päev

21. okt. 2013 - Kommenteeri artiklit

Tallinna Tehnikaülikoolis on 22. oktoobril avatud uste päev: tutvuda saab kõigi tehnikaülikooli erialadega, mida on kokku ligi 100. Samuti on ülikoolis tudengivarju nädal, mil abiturient saab üliõpilast varjuna saates näha, kuidas tudengi päev tegelikult välja näeb ja seeläbi tutvuda TTÜ erialade ning ainulaadse üliõpilaslinnakuga, teatas TTÜ pressiesindaja.

Avatud uste päeval saab külastada kõiki teaduskondi: näiteks ehitusteaduskonnas saab näha päikesestendi, mida kasutavad kütte- ja ventilatsioonieriala teadlased ja tudengid. Mehhaanikateaduskonnas saab näha 3D printimist ja tudengivormeli tööruume. Uksed on valla ka keemia- ja materjalitehnoloogia, sotsiaal-, energeetika-, majandus-, infotehnoloogia ning matemaatika-loodusteaduskonnas.

Tallinna Tehnikaülikool on ainus tehnoloogiaülikool Eestis, seal on kaheksa teaduskonda ja kümme asutust. Ülikoolile kuulub 72 ehitist.  TTÜ-s saab õppida IT-d, energeetikat, mehaanikat, loodus- ja sotsiaalteadusi. Õpe toimub eesti, vene ja inglise keeles.

TTÜ-s õpib 14 000 tudengit, neist 800 välistudengit ning koolil on 60 000 vilistlast ja 2000 töötajat. TTÜ pressiesindaja sõnul on TTÜ lõpetajate seas kõigi Eesti ülikoolide lõpetajatest kõrgeim keskmine palk ja madalaim töötuse näitaja.

Lisainfot avatud uste päeva kohta saab siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!