Lõppesid noorte varivalimised

18. okt. 2013 - Kommenteeri artiklit

11. oktoobril lõppesid Eesti noorteühenduste liidu korraldatud varivalimised 13–20-aastastele noortele. Varivalimistel hääletas 2529 noort, valimistele eelnenud perioodil osales aruteludes ja debattides 10 000 noort üle Eesti. Noorte eelistused avalikustatakse pärast valimispäeva. Suurel fotol üle-eestiline flash mob ja ideede kogumine. Oma valimisplakateid tutvustavad Tõrva noored. Väikesel fotol varivalimiste debatt Tartus.

Fotod: Ülla Tamma, Andry Padar

4-1 Illustratiivsed fotod   üle eestiline Varivalimiste flash mob ja ideede kogumine_T_rva noored_foto Ülla Tamm


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!