Narvas toimub neljapäeval haridusfestival

15. okt. 2013 - Kommenteeri artiklit

Neljapäeval, 17. oktoobril kell 10 algab Tartu Ülikooli Narva kolledžis haridusfestival „Kuidas saada inseneriks?”, mille käigus toimub haridusmess ning insenerihariduse ja ettevõtlikkusega seotud seminarid ja töötoad. Osalema oodatakse põhikooli ja gümnaasiumi õpilasi, õpetajaid, õppeasutuse juhte, haridusametnikke, lapsevanemaid ja teisi huvilisi, teatas TÜ Narva kolledži esindaja. Festival on kõigile tasuta.

Viiendat korda toimuval Ida-Virumaa juhtival haridusüritusel keskendutakse tänavu piirkonnas aktuaalsele teemale ehk inseneriõppele, soovides populariseerida insenerielukutset ja ettevõtlikust õpilaste ja õpetajate hulgas.

Kella 10-15 toimub kolledži fuajees inseneriharidust ja noorte ettevõtlikust toetavate programmide ja õppimisvõimaluste mess. Kell 11 algavad seminarid ja töötoad, mis on suunatud nii õpetajatele ja teistele haridusvaldkonna töötajatele kui ka õpilastele. Näha saab Rakvere kooliteatri Karla lavastust „Tark maja – tark äri”, mis põhineb Eesti tehnoloogiaettevõtte AS Yoga lool. Samuti avatakse AHHAA teaduskeskuse mininäitus, mis jääb külastajatele tasuta avatuks kuni 31.oktoobrini.

Haridusfestivali päev lõppeb pidulikult haridusprogrammi „Ettevõtlik kool” ettevõtlike õppeasutuste tunnustamisega.

Haridusfestivali korraldavad SA Ida-Viru Ettevõtluskeskus ja TÜ Narva kolledž. Festivali toetavad Eesti Energia, võrgustik „Ettevõtlik kool”, Energia Avastuskeskus, Tallinna Tehnikaülikool ja AHHAA teaduskeskus.

Lisainfo ja ajakava leiab siit: www.narva.ut.ee/haridusfestival.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!