Neli Tallinna koolijuhti väitlevad hea hariduse teemal

4. okt. 2013 - Kommenteeri artiklit

Õpetajate päeva puhul toimub laupäeval, 5. oktoobril kell 11 Tallinna Õpetajate Majas nelja koolidirektori avalik debatt, kus väideldakse hea koolihariduse kitsaskohtade üle Tallinna linnas.

Lisaks idee autorile, Tallinna Reaalkooli juhile Gunnar Polmale osalevad koolidirektorite väitlusel Niina Sõtnik Tallinna Tõnismäe Reaalkoolist, Kaja Laanmäe Merivälja koolist ja Hendrik Agur Gustav Adolfi Gümnaasiumist. Debatti juhib Tallinna Reaalkooli vilistlaskogu juht Sven Ratassepp.

„Lastele hea hariduse andmine on iga koolijuhi peamine eesmärk, kuid sobilike ja vajalike vahendite osas on meil kolleegidega kindlasti ka eriarvamusi,” selgitas Gunnar Polma ning avaldas lootust, et laupäevase väitluse abil jõutakse ka ideede ja lahendusteni, kuidas Tallinna linnas haridusasjad paremaks muuta.

Debatil vaieldakse teiste hulgas teemadel nagu kooli määramise kehtiv kord ja tulemuslikkus Tallinnas,  hindamisvõimalused – kas 5-palli süsteem või kujundlik hindamine, koolikord ja selle rakendamine tänapäeva koolis.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!