Noori kutsutakse osalema esseevõistlusel „Minu elu kutse”

23. okt. 2013 - Kommenteeri artiklit

SA Innove ja Eesti Noorsootöökeskus kuulutasid välja kirjandi- ja esseevõistluse „Minu elu kutse”, millele oodatakse noorte mõtteid oma tulevikust. Konkursi parimad kuulutatakse välja novembri lõpus infomessil Teeviit ning peaauhinnaks on nutitelefon, teatasid korraldajad.

Konkursile oodatakse osalema 15-19-aastaseid noori. Töid oodatakse 3. novembriks.

Essee või kirjand peaks vastama küsimustele: Millised on Sinu tulevikuplaanid? Mis või kes Sind inspireerib? Millised on valikud, mille ees täna seisad? Kus ja kellena näed ennast 5 aasta pärast?

Võitjad kuulutatakse välja tänavu 20. sünnipäeva pidaval noorte infomessil Teeviit 2013, mis toimub 29.-30. novembril Eesti Näituste messikeskuses.

Lisainfot leiab Rajaleidja kodulehelt: http://www.rajaleidja.ee/minuelukutse/


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!