Õpetajaid oodatakse veebiseminarile

16. okt. 2013 - Kommenteeri artiklit

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus (HITSA) ootab kõiki asjast huvitatud õpetajaid veebiseminarile „iTEC – innovaatilised õpistsenaariumid”, mis toimub esmaspäeval, 21. oktoobril kella 15-16.

Veebiseminaril tuleb juttu iTEC projektist, innovaatilistest õpistsenaariumitest ja keskkonnast EduVista, mille abil stsenaariumeid luua. Seminari viivad läbi Martin Sillaots ja Ingrid Maadvere.

Seminarile saab end registreerida siit.

iTEC on Euroopa Liidu projekt, milles uuritakse, kuidas õppimine tehnoloogia abil tulevikus võiks välja näha. Selle tarvis on loodud hulk õpistsenaariumeid ja õpilugusid, mis aitavad õpetajal uut moodi õpetada.

Seni on toimunud kaks veebiseminari IKT-teemadel „Big Blue Button” ja „Koolielu uued töövahendid septembris”. Seminaride kohta saab täpsemalt lugeda siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!