Rakvere kultuurikeskus ootab fotosid rahvamajast

29. okt. 2013 - Kommenteeri artiklit

Rakvere kultuurikeskuse pressiesindaja teatel avastati hiljuti projekti „24 tundi Eestimaa Rahvamajas” käigus Rakvere teatrimäel asuva praeguse rahvamaja ajaloost näitust koostades, et rahvamajast on üllatavalt vähe pilte. Nüüd oodatakse majast pilte kõigilt, kelle fotoalbumites neid olla võib. Originaalpildid tagastatakse pärast koopia tegemist omanikule. Lisaks jagatakse meeneid.

„Kõik, kes on kunagi teatrimäel asuvas majas töötanud, isetegevuses osalenud või muul viisil majaga seotud olnud – avage oma albumid ja laske ka teistel oma fotojäädvustustest rõõmu tunda,” kutsuvad kohalikud kultuuriinimesed rahvast üles.

Eriti tänulikud ollakse Nõukogude aega ja 1990-ndaid aastaid puudutavate fotode eest, aga oodatakse ka hilisemaid. Fotosid oodatakse nii majast, majas toimunud sündmustest kui ka majas tegutsenud inimestest. Parimate fotode eest lubatakse jagada ka väikeseid meeneid.

Fotosid ja infot nende kohta oodatakse e-aadressile keio.soomelt@rakvere.ee või telefonil 58 200 429.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!