TLÜ õpilasakadeemias alustab sel sügisel 200 gümnasisti

2. okt. 2013 - Kommenteeri artiklit

Homme lõpeb registreerumine Tallinna Ülikooli Õpilasakadeemia sügissemestri loengutesse, mis on suunatud gümnaasiumi- ja kutsekoolinoortele, et soodustada elukutse teadlikumat valikut ning toetada kohanemist üliõpilaseluga tulevikus. Praeguse seisuga on registreerunuid juba 200, teatas TLÜ pressiesindaja.

Sel sügisel on õpilasakadeemias uute õppekavadena plaanis infotehnoloogia igapäevaelus ning ristmeedia. Varasemate aastate kõige populaarsem kursus „Rakenduspsühholoogia I” on samuti uues kuues, käsitledes nüüd rohkem igapäevaelulisi teemasid. Taas on avatud ka eelmise kevade kõige populaarsem, praktilise fotograafia kursus.

Algaval õpilasakadeemia hooajal saavad koolinoored valida praktilise fotograafia, rahvusvaheliste suhete, filosoofia, rakenduspsühholoogia, sotsioloogia, infotehnoloogia ning ristmeedia kursuste vahel. Vene keelt kõnelevatel noortel on võimalik koguda väärtuslikke teadmisi sellest, kuidas õppida kergemini võõrkeeli.

Õppetöö algab 5. oktoobril ning toimub nädalavahetuseti.

TLÜ Õpilasakadeemias õppinud ligi 3900 noort üle Eesti. Akadeemiat toetab haridus- ja teadusministeerium.

Kursuste kohta saab lisainfot õpilasakadeemia kodulehelt.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!