TÜ teaduskoolis tuleb lahtine võistlus keemiahuvilistele

28. okt. 2013 - Kommenteeri artiklit

Tartu Ülikooli teaduskool korraldab 9. novembril lahtise keemiaülesannete lahendamise võistluse, millele on  osalema oodatud kõik keemiahuvilised koolinoored. Võistlus toimub kahes vanuserühmas: nooremas rühmas võistlevad 9. ja 10. klassi õpilased, vanemas rühmas 11. ja 12. klassi õpilased.

Nelja tunni jooksul tuleb lahendada kuus ülesannet, mis oma raskusastmelt vastavad keemiaolümpiaadi piirkonna- ja lõppvooru ülesannetele. Lahtise võistluse tulemusi arvestatakse keemiaolümpiaadi lõppvooru kutsumisel.

Võistlusest on võimalik osa võtta kuues linnas:

  • Tartus (TÜ füüsika õppehoone, Tähe 4, aud 160, algus kl 11),
  • Tallinnas (Tallinna Tehnikaülikooli korpus VIA (Ehitajate tee 5), aud. VIA-201, kl 11),
  • Narvas (Narva Pähklimäe Gümnaasium, Pähklimäe 3, kl 10),
  • Kohtla-Järvel (Kohtla-Järve Kesklinna Põhikool, Pärna 20, kl 10)
  • Kuressaares (Ülikoolide Keskus Saaremaal, Pargi 5A, kell 10),
  • Pärnus (TÜ Pärnu Kolledž, Ringi 35, kl 10).

Võistlusele saab registreeruda 5. novembrini e-aadressil olympiaad@ut.ee (subjekt: keemia lahtine) või telefonil 7 375 580. Registreerumisel tuleb teatada võistleja nimi ja kool (või osavõtjate arv ja kool), vanuserühm (noorem või vanem), keel (eesti või vene) ja linn, kus soovitakse võistelda.

Varasemate võistluste ülesannete ja lahendustega on võimalik tutvuda teaduskooli koduleheküljel: http://www.teaduskool.ut.ee/kemlahv.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!