TÜK Lastefond ootab sünnipäevakonkursile lastefotosid

28. okt. 2013 - Kommenteeri artiklit

Tartu Ülikooli kliinikumi (TÜK) lastefond korraldab oma 13. sünnipäeva puhul fotokonkursi, mille parimate töödega kaunistatakse lastekliiniku seinu. Pilte teemal „Laps läbi fotosilma” oodatakse 3. novembrini.

Fotokonkursiga soovitakse leida vahvaid lasteteemalisi pilte, mille abil muuta TÜK lastekliiniku arendus- ja taastusravi keskuse mängunurk, ooteruumid ja koridorid rõõmsamaks. Osalema on oodatud kõik, kellel pildistamispisik küljes või fotoalbumis mõni vahva põngerja pilt.

Konkursile saadetud võistlustööde paremiku selgitab välja žürii, kuhu kuuluvad projekti vabatahtlik eestvedaja Kristi Reimann, tegevjuht Küllike Saar ja Tartu vabatahtlike juht Maria Mandri lastefondist ning direktor Marika Kirss, ülemõde Evelyn Evert ja osakonna vanemõde Tiiu Vaher TÜK lastekliinikust. Parimad fotod jäävad haiglaravil viibivaid lapsi rõõmustama pikemaks ajaks.

Auhindadega premeeritakse kolme parimat ning välja jagatakse eripreemiad. Väikese meene saavad kõik, kelle pildid valitakse lastekliiniku seinu kaunistama.

SA TÜK Lastefond on laste ravitingimuste parandamiseks annetusi kogunud alates 2001. aastast ning seega üks vanimatest Lõuna-Eestis tegutsevatest heategevusfondidest. 12 tegevusaasta jooksul on kogutud üle miljoni euro annetusi ja toetatud hulganisti abivajajaid.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!