Vabariigi presidendi kultuurirahastu hariduspreemiad 2013

31. okt. 2013 - 2 kommentaari

30. oktoobril andis president Toomas Hendrik Ilves Kadriorus üle vabariigi presidendi kultuurirahastu selle aasta hariduspreemiad.

Fotol vasakult: Jaan Kalda, TTÜ küberneetika instituudi vanemteadur, füüsikaolümpiaadide õpilaste treeningprogrammide korraldaja ning võistkonna pedagoogiline juht alates 1994. aastast; Epp Vodja, SA Junior Achivement Eesti tegevjuht, 21. kooli majandus- ja ettevõtlusõpetaja ning õpilasfirmade programmijuht; president Toomas Hendrik Ilves; Tiiu Peäske, Tallinna muusikakeskkooli keelpilliosakonna juhataja, kauaaegne viiuliõpetaja; Mart Noorma, TÜ õppimise ja õpetamise arenduskeskuse juhtaja, loodus- ja tehnoloogiateaduskonna õppeprodekaan, tudengisatelliidi projekti algataja ja juht ning teaduse propageerija.


2 kommentaari teemale “Vabariigi presidendi kultuurirahastu hariduspreemiad 2013”

  1. linda ütleb:

    Vorratu aga maakooli andekad
    Juku akadeemia igasse kooli
    Meir andekad lahevad kaduma …
    Seitsmendast klassist asitosine….

  2. […] – Raamatukogu kingib lastele raamatu (opleht.ee) 31.10.2013 – Vabariigi presidendi kultuurirahastu hariduspreemiad 2013 (opleht.ee) 30.10.2013 – FOTOD: President Ilves andis üle tänavused […]

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!