Vabariigi presidendi kultuurirahastu hariduspreemiad 2013

31. okt. 2013 - 2 kommentaari

30. oktoobril andis president Toomas Hendrik Ilves Kadriorus üle vabariigi presidendi kultuurirahastu selle aasta hariduspreemiad.

Fotol vasakult: Jaan Kalda, TTÜ küberneetika instituudi vanemteadur, füüsikaolümpiaadide õpilaste treeningprogrammide korraldaja ning võistkonna pedagoogiline juht alates 1994. aastast; Epp Vodja, SA Junior Achivement Eesti tegevjuht, 21. kooli majandus- ja ettevõtlusõpetaja ning õpilasfirmade programmijuht; president Toomas Hendrik Ilves; Tiiu Peäske, Tallinna muusikakeskkooli keelpilliosakonna juhataja, kauaaegne viiuliõpetaja; Mart Noorma, TÜ õppimise ja õpetamise arenduskeskuse juhtaja, loodus- ja tehnoloogiateaduskonna õppeprodekaan, tudengisatelliidi projekti algataja ja juht ning teaduse propageerija.