Homme toimub Tallinnas konverents „21. sajandi õpetaja”

27. nov. 2013 - 1 Kommentaar

Homme, 28. novembril korraldavad Eesti Õpetajate Liit, Tallinna haridusamet ja Tallinna ülikooli haridusinnovatsiooni keskus TLÜ Astra majas konverentsi „21. sajandi õpetaja”.

Esinejate hulgas on Harvardi ülikooli professor ja Soome hariduse eduloo üks arhitektidest Pasi Sahlberg, Eesti Õpetajate Liidu juht Margit Timakov, meediaekspert Priit Hõbemägi, koolijuht Toomas Kruusimägi, e-õppe eestvedaja Mart Laanpere ja paljud teised.

Esinemisplokid kannavad alapealkirju “Maailm ja Eesti”, “Koostöö ja avatus” ning “Loov muutumine”.

Maailm muutub ja koos sellega uuenevad ka ootused õpetajale. Õpetajalt oodatakse oluliselt enamat, kui pelgalt ainetundide andmist. Oodatakse uut õpikäsitust ja õpilase arengu toetamist, oodatakse eestvedamist ja tehnoloogiatundmist. Konverents otsivad praktikud, koolijuhid ja õpetajad vastust küsimustele kuidas õpetaja uute ootustega toime tuleb, mis teda aitab, mis takistab? Kuidas saaks õpetajat muutuste maailmas parimal viisil toetada ning milline on 21. sajandi õpetaja Laur?

Lisainfot ja ajakava leiab siit.


Hetkel ainult üks arvamus teemale “Homme toimub Tallinnas konverents „21. sajandi õpetaja””

  1. Marcus Hildebrandt ütleb:

    Minu arvates kõige tähtsam sõnavõtt leiate siit:
    http://arvamus.postimees.ee/2614458/toomas-luhats-21-sajandi-opetaja-on-robot

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!