Ida-Virumaa kutseõppurid käisid Järvamaal keelepraktikal

29. nov. 2013 Marika Arman Ida-Virumaa kutsehariduskeskuse majandusõppe valdkonna juht - Kommenteeri artiklit

Ida-Virumaa kutsehariduskeskuse laohoidja eriala teise kursuse 18 õpilast osales kahenädalasel keelepraktikal-õppereisil Järvamaa kutsehariduskeskuses Paides. Kahe nädala jooksul õpiti erialast eesti keelt 20 tundi, kaubaõpetust 20 tundi ning tõstukite ehitust, hooldust ja juhtimist 40 tundi. Kogu õpe toimus eesti keeles. Vaba aeg veedeti Järvamaa kutsehariduskeskuse laohoidja eriala õpilastega, suheldes palju eesti keeles. Koos külastati Kurgja talumuuseumi, Paide vallitorni ja muid huvitavaid kohti. Keelepraktika toimus Euroopa sotsiaalfondi toel.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!