Kutsehariduse konverents „ECVET – Räägime suu puhtaks!”

22. nov. 2013 - Kommenteeri artiklit

29. novembril on Lillepaviljonis rahvusvaheline konverents „ECVET – Räägime suu puhtaks!”, mis avab osalejatele Euroopa kutsehariduse ja -koolituse arvestuspunktide süsteemi (ECVET). Peaesinejad on Alexandra Costa Artur Portugalist, kes annab ülevaate ECVET-i arengust Euroopas, ning Rob van Wezel Hollandist, kes käsitleb parima praktika jagamist ja uue nähtusena ka õppiva kogukonna (community of practice) teket. Lisaks välisesinejatele on oodata põnevaid ettekandeid Eestist.

Konverentsil on tagatud sünkroontõlge eesti ja inglise keelde ning seda modereerib Tauri Tallermaa.

Lisainfot leiab siit.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!