Majandusõpetajaid oodatakse homme kahele üritusele

26. nov. 2013 - Kommenteeri artiklit

Majandusõpetajaid oodatakse kolmapäeval, 27. novembril korraga koguni kahele ettevõtmisele: MTÜ Majandusarvestuse Õpetajate Kogu (MÕK) peab esimest koosolekut ning Swedbanki Eraisikute Rahaasjade Teabekeskus korraldab seminari teemal „Noored. Karjäär. Majandus.”.

MÕK koguneb koosolekule kella 10-16 aadressil Lauteri 3-202 Tallinn. Koosoleku kavas on kogu põhikirja ja liikmeks astumise tutvustus, mõttetalgud MÕK-i tegevusest ja tulevikust, ettekanne majandustarkvaraportaalist ning koolide õppekavade integreerimisest Eesti raamatupidaja kutsetunnistuse süsteemiga, samuti diskussioon arvestuseksperdi ja raamatupidaja kutse tunnistamisest. Esinejate seas on Ülle Pärl, Heiki Koov, Tõnis Blank, Anu-Ell Visberg.

Swedbanki neljandat korda toimuv seminar, mille teemaks on tänavu noorte haridus- ja karjäärivalikud ning selle mõju edasisele majanduslikule heaolule, algab kell 11 Tallinnas Roseni tornis (Mere pst 6).  Tutvustatakse „Tagasi kooli“ algatust, õpetatakse finantsõpetuse toomist ainetundidesse ning toimub praktiline töötuba, kus otsitakse vastuseid keerulistele ja elulistele võlajuhtumitele. Esinejate seas on Helen Sildna, Lee Maripuu, Katrin Tiidenberg, Mirjam Lindpere, Triin Noorkõiv, Tiina Pauklin ja Reet Bobõlski.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!