Nädalavahetusel peetakse noorte infomessi Teeviit

27. nov. 2013 - Kommenteeri artiklit

Reedel algab Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses Eesti suurim noorte infomess „Teeviit 2013”. Kahepäevane mess leiab aset juba 20. korda.

Messil osaleb interaktiivsete väljapanekutega ligikaudu 150 organisatsiooni – ülikoolid, kutsekoolid, rahvusvahelised organisatsioonid, ettevõtted ja noorteorganisatsioonid. Messilt saab mitmekülgset teavet õppimisvõimaluste, koolituse, täiend- ja ümberõppe võimaluste, karjääriplaneerimise, vaba aja veetmise, metoodiliste materjalide, tööhõive ja kõige muu kohta, mis puudutab tulevase elu planeerimist.

Messi programmis on ka teadusteatri etendused, moedemonstratsioonid ning kontserdid. Toimub mälumäng, mitu võistlust ning tollikoerte esitlus.

Infomessile oodatakse kõiki, kellel on huvi õppimise, koolituste, täiend- ja ümberõppevõimaluste või karjääriplaneerimise vastu, kes tahavad rohkem teada õppimise või töötamise kohta välismaal ning kes on huvitatud õpilasvahetustest, vabatahtlikust tööst, vaba aja veetmise või tööturuvõimalustest.

Messi korraldab Eesti Noorsootöö Keskus.

Lisainfot saab messi koduleheküljelt www.teeviit.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!