Puuetega inimeste koda ootab põhikooliõpilastelt konkursile fotosid ja videoid

13. nov. 2013 - Kommenteeri artiklit

Eesti Puuetega Inimeste Koda ootab 1.-9. klassi noortelt võistlustöid foto- ja videokonkursile „Kõik inimesed on erinevad, aga võrdsed”. Konkursi auhinnaks on Nikoni peegelkaamera ning fotokoolitusi, väärtkirjandust ja üllatusauhindu.

Konkursi eesmärgiks on suunata noori märkama ja väärtustama erilisi inimesi enda ümber. Kuidas reageerime ja käitume kohates erilist inimest? Kas väldime teda? Teeme näo, et ei märka, sest ei tea kuidas käituda? Uudistame pika pilguga, kommenteerime ja halvustame? Või tunneme hoopis huvi, soovime saada sõbraks ning ulatame vajadusel ka abikäe?

Fotokonkurssi korraldatakse Tallinna Tehnikaülikooli õiguse instituudi võrdse kohtlemise projekti käigus, seda toetavad Euroopa Liit ja sotsiaalministeerium.

Võistlustöid oodatakse 18. novembrini.

Lisainfot leiab veebilehelt www.epikoda.ee/konkurss.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!