TLÜ kutsub õpetajaid säästva arengu koolitusele

20. nov. 2013 - Kommenteeri artiklit

Tallinna ülikooli ökoloogia instituudi säästva hariduse arenduskeskus kutsub keskkonna ja säästva arengu täienduskoolitusele põhikoolide, gümnaasiumide ja kutseõppeasutuste esindajaid.

Koolituse eesmärgiks on suurendada õpetajate teadlikkust keskkonna ja säästva arengu alastest õpetamis- ja metoodilistest oskustest, täiendada õpetajate oskust otsida ja kriitiliselt hinnata keskkonna ja säästva arengu valdkonda puudutavat informatsiooni, õpetada õpetajaid lõimima õppe-kasvatustegevusse keskkonna ja säästva arengu teemasid ning kasutama erinevaid õpetamismeetodeid ning anda neile teadmisi keskkonnast ja jätkusuutlikust arengust ning oskust integreerida teemat oma ainevaldkonna tundidesse.

Tasuta koolitusele oodatakse ühest koolist seltskonda, kuhu kuulub 2–3 eri valdkonna aineõpetajat ning juhtkonna liige.

Järgmise aasta veebruarist oktoobrini toimuv neljast moodulist koosnev koolitus sisaldab auditoorset, praktilist ja iseseisvat tööd 78 tunni mahus.

Koolitajateks on Imbi Henno, Kaja Peterson, Sirje ja Georg Aher, Mall Vainola, Sven Aluste, Asta Tuusti

Koolitusprogrammi läbinud saavad Tallinna Ülikooli täienduskoolituse tunnistuse.

Täienduskoolitust toetab Euroopa Sotsiaalfond.

Lisainfot leiab veebilehelt www.tlu.ee/SAHK.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!