TTÜ-s arutletakse rahvusvahelistumise üle

20. nov. 2013 - Kommenteeri artiklit

Tallinna tehnikaülikoolis (TTÜ) peetakse neljapäeval, 21. novembril hariduskonverentsi LEND 2020, millel uuritakse läbi erinevate vaatenurkade, isiklike kogemuste ja põnevate näidete rahvusvahelistumise tegelikku mõju.

SA Archimedes, kes on viimased 15 aastat läbi erinevate programmide edendanud rahvusvahelist koostööd hariduses, teadus- ja arendustegevuses ja noorte kodanikuhariduses, leiab, et käes on aeg esitada kõigile, kes on seotud rahvusvahelise koostööga, küsimus – mis sellest kõigest kasu on ning uue avaneva programmperioodi valguses mõtiskleda, kuhu edasi.

Konverentsi modereerib Neeme Raud, videotervituse saadab Euroopa Komisjoni volinik hariduse, kultuuri, mitmekeelsuse, noorte ja spordi valdkonna volinik Androulla Vassiliou ning ettekannetega esinevad haridusminister Jaak Aaviksoo, sõjakirurg Tiit Meren, majandusteadlane Andres Arrak ja Artur Taevere ühendusest Teach for All. Vestlusringis kohtuvad Mati Heidmets Tallinna ülikoolist, Janno Siimar Velvetist, Toomas Kruusimägi Tallinna inglise kolledžist, Rait Toompere SA-st Archimedes ning investeerimiskonsultant Merike Mätas.

Lisainfot leiab aadressilt http://archimedes.ee/lend2020/.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!