Tudengid said veebipõhise uudistesaate

6. nov. 2013 - Kommenteeri artiklit

Tallinna Ülikooli (TLÜ) ning Balti Filmi- ja Meediakooli (BFMK) üliõpilaste koostöös valmis uus veebipõhine uudistesaade Tudeng.TV/uudised, milles keskenditakse üliõpilaselu puudutavatele teemadele teatasid saate tegijad.

Tudeng.TV eesmärk on viia info üliõpilasteni ning ka endiste ja tulevaste tudengiteni. Esimeses saates on külas imagoloogia dotsent Linnar Priimägi. Uudistesaates on ka eksperimentaalosakond, kes sel korral testis, millisest kohvikust saab tudeng TLÜ kampuses parimat ja odavaimat kohvi.

Tudeng.TV peatoimetaja Kertu Videri sõnul on Tudeng.TV suurim väärtus tudengitele kindlasti võimalus leida rakendust oma erialal ja julgelt teostada oma lennukaid ideid. Oma alal õppivatele asjatundjatele pakub Tudeng.TV praktilist väljundit, oodates oma meeskonda näiteks Balti Filmi-ja Meediakooli teletudengeid ning Tallinna Ülikooli ajakirjandus- ja turundustudengeid.

„Televisiooni tegemine nõuab spetsialiste kõikidelt erialadelt ning Tudeng.TV ühendab erinevaid erialasid õppivad tudengid töötama ühise eesmärgi nimel,” ütles Tudeng.TV juhtoperaator Jaan Kalmus. Ta lisas, et Tudeng.TV kui tudengite häälekandja on suunatud üliõpilastele üle Eesti.

Videri sõnul on tudengkond osa ühiskonnast, mis peaks kindlasti säilitama oma kriitikameele ja toimima teda puudutavatel teemadel valvekoerana ning tudengitele valjema hääle andmisest saab loodetavasti Tudeng.TV üks suuremaid teeneid üliõpilastele.

Esimene uudistesaade on nähtav siit www.tudeng.tv.

IMG_0622


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!