Haabersti vene gümnaasiumis tuleb kõnevõistlus

10. dets. 2013 - Kommenteeri artiklit

Haabersti vene gümnaasiumis astuvad reedel, 13. detsembril võistlustulle sõnaosavad noormehed, kuulama on oodatud kõik huvilised.

Eestikeelsele kõnevõistlusele oodatakse osalema Harjumaa vene koolide 9.-12. klassi noormehi.

Kooli esindaja sõnul toimub üritus teist korda. Eelmisel aastal osales võistlusel kümmekond noort poolest tosinast koolist.

Kõnevõistlus „Harjumaa Mihkel” algab kell 12.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!