Klooga lasteaed tähistas 50. juubelipäeva

4. dets. 2013 Malle Klamp ja Anne Saar Klooga lasteaia vanemõpetajad - Kommenteeri artiklit

24. oktoobri päev oli täis toredaid tegemisi ja lasteaial käis palju külalisi. Esimesed neist saabusid koos kingitusega juba hommikul Paldiski lasteaiast Lepatriinude rühmast. Nemad on Klooga lasteaia Buratino rühma sõprusrühm. Üllatusena tuli külla Pipi, kes laulis ja tantsis koos lastega ning korraldas uhke mullišõu. Ei puudunud ka kommid. Päev jätkus ühiste mängudega lasteaia õuealal, kuniks külalised tuli saata rongile.

lasteaia juubeliks tants kingituseksÕhtuks oli Buratino rühm kaunistatud ja kaetud ning lapsed kandsid rahvariideid, et esineda külalistele piduliku kontserdiga. Külalisteks olid kutsetega tulnud endised lasteaia töötajad, ümberkaudsete haridusasutuste esindajad, Keila valla esindajad ning lapsevanemad. Peo ruum oli rahvast tulvil ja meeleolu elav.

Peale pidulikku kontsertaktust jagasid külalised kingitusi ja kiidusõnu lasteaia eduka tegevuskäigu kohta. Lasteaia direktor Erika Ellisaar pidas meeles lasteaia staažikaid töötajaid ja premeeris neid kingitusega. Pärast tänusõnu ja kingitusi jätkus pidu külalistele kaetud suupistelaua taga.

Nagu iga pidu lõppeb kord, nii lõppes ka meie lasteaia 50. juubelipäev, mis oli täis rõõmu ja lusti ning toredaid ettevõtmisi. Saime juurde jõudu kiidusõnadest, et järgmised 50 aastat vastu pidada ja rõõmsalt edasi tegutseda.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!