Õpetajatele algavad uued tasuta täienduskoolitused

9. dets. 2013 - Kommenteeri artiklit

Alates tänasest on õpetajatel võimalus ennast kirja panna uutele Euroopa Sotsiaalfondi (ESF) rahastatavatele pedagoogide täienduskoolitustele mis toimuvad 2014. ja 2015. aastal. Koolitused on õpetajatele tasuta. Valida saab 129 koolitusprogrammi seast, teatas haridus- ja teadusministeeriumi pressiesindaja.

Koolitused toimuvad 2014. aasta jaanuarist kuni 2015. aasta maini ja neid korraldavad neli ülikooli: Tartu ülikool, Tallinna ülikool, Tallinna tehnikaülikool ning Eesti muusika- ja teatriakadeemia. Registreerumine toimub ülikoolide kodulehekülgede kaudu.

Koolitustel saab osaleda ligikaudu 2000 õpetajat.

Korraldajad paluvad koolitusele registreerumist võtta tõsiselt ning osalemisest loobumisest kindlasti esimesel võimalusel korraldajaid teavitada. Enamikule koolitustest on soovijaid rohkem kui kohti ning nii saab võimaluse osaleda keegi järjekorras olijatest.

Koolitusi rahastab Eduko programmi raames Euroopa Sotsiaalfond.

Lisainfot leiab siit:

http://www.hm.ee/index.php?0510908

http://eduko.archimedes.ee/pedagoogide-taiendusope


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!