Suurim noorte infomess „Teeviit”

6. dets. 2013 Raivo Juurak - Kommenteeri artiklit

29. ja 30. novembril peeti Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses infomessi „Teeviit”, mis toimus tänavu juba kahekümnendat korda. Üle 150 organisatsiooni (kutse- ja ülikoolid, noorteorganisatsioonid, ettevõtted jne) jagasid messil teavet noortele, kellel on ees edasise koolitee valik. Ei puudunud ka välisriikide koole tutvustavad boksid.

Tüdrukud proovisid, kas sõjaväelase karjäär oleks jõukohane.

Tüdrukud proovisid, kas sõjaväelase karjäär oleks jõukohane.

Messil sai ka päris praktilisi katseid teha. Tallinna ettevõtlusameti kutselaboris oli võimalik kätt proovida kaheksas valdkonnas (infotehnoloogia, kaubandus, hotellimajandus, maksundus ja toll, käsitöö ja aiandus, ettevõtlus, sport, tööstus ja tootmine). Esindatud oli ka Rajaleidja karjäärikohvik, kus karjäärinõustajad aitasid noortel sihte seada.

Meelelahutust pakkus Ott Lepland bändiga, esines teadusteater, oma numbritega astusid üles sisekaitseakadeemia teenistuskoerad, mängiti võistlusmänge.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!