Tudengite uudistesaade kogus tuhandeid vaatajaid

30. dets. 2013 - Kommenteeri artiklit

Novembris Tallinna ülikooli (TLÜ) tudengite loodud veebipõhise kanali tudeng.tv seitse uudistesaadet on jõudnud enam kui 70 000 vaatajani, uuel hooajal kaasatakse rohkem ka teisi ülikoole, teatasid tudengikanali eestvedajad.

„Esimesed saated võeti publiku poolt vastu paremini kui me loota julgesime“ ütles tudeng.tv uudistesaate produtsent Oliver Hainsalu.

Uuel hooajal alustab lisaks uudistesaatele kanalis ka värske ja noortekeskne sõltumatu arutlussaade, milles kohtuvad noored ja otsustajad ning keskendutakse noori puudutavate ühiskondlike teemade kriitilisele käsitlusele ja selgitatakse välja senine noortepoliitika tulemuslikkus. Saate idee autor Marian Võsumets usub, et uus saade annab noortega seotud teemadest ühiskonnale põhjalikuma ülevaate ja ärgitab arutelule.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!