Algas kasvatusteaduslike tööde konkurss

13. jaan. 2014 - Kommenteeri artiklit

Eesti Teadusagentuur kuulutas välja kasvatusteaduslike tööde riikliku konkursi, millega selgitatakse välja viimase aasta jooksul tehtud kasvatusteaduslike tööde paremik.

„Kasvatusteadlaste töö tulemused on sageli alaväärtustatud, kuigi mõjutavad igapäevaselt meie ja meie laste elu läbi kogu elukestva õppe. Konkursi eesmärgiks ongi silmapaistvamad tulemused avalikkuse ette tuua,” põhjendas Eesti Teadusagentuuri teaduse populariseerimise osakonna juhataja Terje Tuisk.

Konkursile saab esitada magistri-, doktori-, populaarteaduslikke või didaktilis-rakenduslikke töid nii eesti kui ka inglise keeles, samuti võib konkursile esitada õpikuid. Konkursitöö peab olema heaks kiidetud või trükis avaldatud 2013. aastal.

Konkursi auhinnafond on 5800 eurot.

Konkursitööde esitamise tähtaeg on 1. märts 2014.

Konkursi lõpukonverents toimub 16. aprillil Tartus.

Konkurssi korraldab Eesti Teadusagentuur, kaaskorraldajaks on Eesti Akadeemiline Pedagoogika Selts ning toetajaks haridus- ja teadusministeerium.

Tööd saab esitada veebikeskkonnas www.etag.ee/konkursid.

Lisainfot leiab siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!