Jäätisepaberi kujundamise konkurss lastele

24. jaan. 2014 - Kommenteeri artiklit

Jäätisetootja AS Balbiino ootab lasteaia- ja põhikooliealisi lapsi osalema jäätisepakendi kujundamise konkursil „Minu jäätis”. Võidutööst valmib uus pakend vahvlikoonuses jäätisele, mis tuleb müügile juba kevadel.

„Konkursil saavad lapsed ise kujundada erakordse ja silmapaistva jäätisepaberi, mille sees olevat jäätist tahaksid süüa nii väikesed kui ka suured jäätisesõbrad. Lapsed võivad julgelt lasta oma fantaasial lennata. Pakendil võib, kuid ei pea olema jäätis. Kujutada võib kõike, mis laste meelest sobib maitsvale ehtsast koorest valmistatud jäätisele,” ütles AS Balbiino kommunikatsiooni- ja turundusjuht Enel Kolk.

Auhinnaks on AS Balbiino välja pannud suure kastitäie võidutöö kujundusega jäätist nii töö autorile kui ka tema juhendajale. Lisaks saab võidutöö autor koos oma klassi või lasteaiarühmaga külastada Mikkeli muuseumi näitust „Kuldaja värvid. Eesti klassikaline maalikunst Enn Kunila kollektsioonist” (näitus on avatud 20.03–07.09). Eksklusiivse võimalusena on võitja koos kaaslastega oodatud ekskursioonile Balbiino jäätisetehasesse, et näha oma kujundatud jäätise valmimist.

Lisaks peaauhinnale annab AS Balbiino välja mitu maitsvat eriauhinda. Võitjatega võtab AS Balbiino ühendust. Nende nimed avaldatakse 14. aprillil AS Balbiino kodulehel.

Nõusoleku osaleda žürii töös on andnud Eesti kunstimuuseumi peadirektor Sirje Helme, kes peab tähtsaks äratada noortes huvi kunsti vastu. Žüriisse kuuluvad ka AS Balbiino nõukogu esimees ja kunstikollektsionäär Enn Kunila ning AS Balbiino turundus- ja kommunikatsioonijuht Enel Kolk koos tootearendusmeeskonnaga.

Üle-eestilisele konkursile „Minu jäätis” saab töid saata või tuua 1. aprillini AS-i Balbiino (Viljandi mnt 26, 11217 Tallinn). Konkursile on oodatud tööd mõõtudega 10,5 x 29,7 cm (paberi võib ette võtta nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt), tehnikavalik on vaba: oodatud on nii värvi-, viltpliiatsitega, guaššidega, vesivärvidega kui ka kleeptööna või segatehnikas valminud tööd.

Lisainfot leiab siit: www.balbiino.ee/konkurss.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!