Keskkonnatööde juhendajaid oodatakse seminarile

6. jaan. 2014 - Kommenteeri artiklit

Tartu Keskkonnahariduse Keskus ootab 14. jaanuaril üldhariduskoolide õpetajaid ja uurimistööde juhendajaid seminarile „Keskkonnaalaste uurimistööde kirjutamine ja juhendamine koolis”.

Seminaril käsitletakse teemasid: uurimistööde planeerimine koolis, teemade ja juhendajate leidmine; bioloogiaalased uurimistööd; uurimistööde vormistamine; uurimistööde retsenseerimine ja hindamine ning õpilaste keskkonnaalaste uurimistööde konkurss 2014 (http://uurimistoodekonkurss.wordpress.com/)

Seminari viivad läbi Lauri Mällo (Jaan Poska gümnaasiumi bioloogiaõpetaja ja uurimistööde koordinaator), Maigi Vija (Tartu ülikooli eesti ja üldkeeleteaduse instituudi lektor), Erle Tüür (keskkonnaalaste uurimistööde konkursi koordinaator).

Seminar toimub Tartu loodusmajas (Lille 10) kella 12-16.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!