Loodusmuuseum ootab väikesi teadlasi loodust uurima

10. jaan. 2014 - Kommenteeri artiklit

Jaanuaris asub Eesti loodusmuuseumis tegutsema uus Väikeste Teadlaste Klubi  loodushuviliste grupp 7–9-aastastele lastele, teatas muuseumi esindaja.

„On siiras heameel, et loodusega seonduv on laste seas nõnda põnev ja huvipakkuv ning muuseumi möödunud aasta uustulnukile Väikeste Teadlaste Klubile võib oodata jõudsat järelkasvu,” ütles Eesti loodusmuuseumi direktor Heidi Vilu. Esimese lennu väikeste teadlaste vanemate sõnul on lapsed uutest teadmistest õhinal ning iganädalaste kokkusaamiste ootusest põnevil.

Kord nädalas toimuvatel kohtumistel õpivad väikesed teadlased loodust jälgima ja väärtustama, ammutavad uusi teadmisi botaanikast ja zooloogiast ning viivad läbi tõelisi laborikatseid. Mitmekülgsed tegevused on koondatud erinevate teemade alla, ees ootavad näiteks ämblikukuu, laborikuu, külaskäigud loomaaeda, botaanikaaeda ja palju muud põnevat. Huviringi programmiga saab lähemalt tutvuda siin.

Tegevusi 7–9 aastastele lastele jagub jaanuarist maini, tunnid toimuvad esmaspäeviti kella 17–18.30 Eesti loodusmuuseumis (Lai tn 29A), juhendajaks on Laura Kirsimaa. Klubi tegemisi saab jälgida muuseumi kodulehel.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!