Narva kutseõppekeskuses algas talvine vastuvõtt

16. jaan. 2014 - Kommenteeri artiklit

Narva kutseõppekeskuses algas talvine vastuvõtt, mis kestab 24. jaanuarini. 10. veebruaril alustab neli uut õppegruppi kokku 70 tasuta õppekohaga: automaalri, tarkvara arenduse tugiisiku, baarmeni ja müügikonsultandi erialal. Õppima oodatakse igas eas ja haridustasemega inimesi. Õpilastel on võimalus elada ühiselamus.

„Ootame õppima nii noori kui vanu, kes tunnevad, et on aeg midagi kasulikku juurde õppida. Samuti ootame erialast arengut jätkama ka juba koka, autotehniku või mõne muu kutseeriala lõpetanuid,” sõnas Narva Kutseõppekeskuse direktor Jüri Sasi.

„Prognoosime enim õpilasi töökohapõhisesse müügikonsultandi õppesse ja seda just nende inimeste puhul, kes juba praegu kaubanduses töötavad, kuid kellel puudub veel vastav haridus,” ütles Narva kutseõppekeskuse vastuvõtukomisjoni vastutav sekretär Elyanna Romanova.

Talvel võetakse vastu vaid keskharidusega õppijaid ning õpe kestab olenevalt erialast pool aastat kuni aasta. Taas avatud baarmeni erialal kestab õpe vaid viis kuud ning pole vaja eelnevat erialast õppe- või töökogemust.

Eelmise aasta talvise vastuvõtuga asus Narva kutseõppekeskuses õppima 95 huvilist.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!