Õpetajaid oodatakse õiglasesse kinno

13. jaan. 2014 - Kommenteeri artiklit

Kolmapäeval 15. jaanuaril kell 9.30 oodatakse Tallinna ja Harjumaa koolide õpetajaid ja huvijuhte kinno Artis tasuta meediakoolitusele, mis keskendub kogu maailmas üha enam kõneainet ja kajastust leidvatele õiglase kaubanduse ning õiglase spordi ja inimkaubanduse teemadele.

Kino Artis, Menufilmid OÜ ja MTÜ Mondo korraldataval koolitusel võetakse vaatluse alla kaks filmi: dokumentaalfilm „Tume šokolaad”(Lyssky Chokolade, rež. Miki Mistrati, Taani 2013), mida kommenteerib  MTÜ Mondo õiglase kaubanduse valdkonna juht Jaanus Välja, ning peagi kinno jõudev mängufilm „Mustad teemandid” (Diamantes negros, rež. Miguel Alcantud, Hispaania/Portugal/Eesti 2013), mida kommenteerib Eesti Päevalehe ajakirjanik Kadri Ibrus.

Meediakoolitus kestab kella 14.20-ni.

Mõlemaid filme soovitavad koolituse korraldajad ka gümnaasiumiastme õpilaste ühiskülastusteks.

Koolitusel osalemise soovist tuleks anda teada aadressil liina@kino.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!