Õpetajaid oodatakse Viljandisse teatrifestivalile

15. jaan. 2014 - Kommenteeri artiklit

Viljandis peetakse märtsis juba 16. korda traditsioonilist õpetajate teatrifestivali “Sillad”, kuhu on oodatud kõik teatrilembesed õpetajad üle Eesti.

Vana hea teatrifestivali teatepulk on küll endiselt Viljandi maagümnaasiumilt üle antud Viljandi gümnaasiumile, aga muu muutunud pole, kinnitavad korraldajad.

7. ja 8. märtsil toimuva festivali esimesel päeval toimuvad etendused Sakala keskuses (endises kultuurimajas), teisel päeval esinetakse Viljandi gümnaasiumi aulas või aatriumi trepistikul, mis sobib paremini väiksematele koosseisudele ja monoetendustele.

Lavastuse maksimaalne pikkus on 30 minutit, lavastuse žanri ja näitlejate koosseisu osas on valik vaba,

Lisainfot saab festivali veebilehelt: http://web.suure-jaani.ee/sillad/ ja meiliaadressilt: ave.alvre@gmail.com.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!